Sejlsportsliv

Sejlerskolen - VAND og LIV

Sejlerskolen – VAND og LIV er en privat sejlerskole, som satser på den personlige service i vores kurser.

Sejlerskoen tilbyder komplet duelighedsbevis til sejlbåd på ugekurser samt dagskurser ”Bliv en bedre sejler”, ”Søsikkerhed og brandbekæmpelse” samt ”Mand-over- bord” kurser.

Alle kurser afholdes i små hold med tid til den enkelte.

Vi kan også tilbyde førstehjælpskurser til sejlere.

Mai-Event

Hvad end I er til RIB-både, kano eller kajak er Mai-Event klar til at give jer en oplevelse, der sent vil gå i glemmebogen.

Hos Mai-Event fokuserer vi på at give jer en fantastisk oplevelse, hvor alle kan være med. Derfor sammensættes der altid et program ud fra jeres ønsker, og altid med sikkerheden i højsædet.

Vi arrangerer bl.a. firmaarrangementer, polterabender, familieudflugter, børnefødselsdage, kyst cruise, sejlende skovture og masser af andre oplevelser til lands og til vands.

Surf Agency

Surf Agency er stedet for surffællesskab i Aarhus, som tilbyder unikke oplevelser på og ved vandet for alle! Vi elsker det, vil laver og arbejder med stor passion og professionalisme. 

Sea Rangers

Sea Rangers arbejder altid med havet som omdrejningspunkt. Vi brænder for at dele vores egen fascination af kulturhistorien, havet og den rå natur.

Hos Searangers har vi tilknyttet en række fagfolk med forskellige kompetencer og uddannelser – eksempelvis marinbiologer, historikere, molekylærbiologer, sømænd, erhvervsfolk, arkitekter og kulturfolk.

Vi tilbyder guidede sejlture, teambuilding-forløb, foredrag om udviklingen og historien i byen. Vi står klar til at hjælpe med alt fra a til z, hvis du har brug for det perfekte kunde- eller personalearrangement, eller hvis du planlægger en større begivenhed for vennerne.

Eventyrligt

Hos Eventyrligt er Aarhus Bugt, Tunø og Samsø tilgængelige med ribbåden Falken. Der er god plads ombord og både børn og vokse kan sidde trygt og godt.

Eventyrligt skræddersyr dit arrangement og tilbyder sejlture med guide, madlavning over bål, flyveture, prøvedyk og meget mere for dig og dine venner, familie, medarbejdere eller kunder.

Aarhus Speedbåd Skole

Hos Aarhus Speedbåd Skole på Marselisborg Havn har du mulighed for at opnå de kvalifikationer, der skal til for at sejle speedbåd eller vandscooter sikkert. Undervisningen foregår i små hold og varetages af erfarne skippere.

Vi udbyder kurser for såvel nybegyndere på vandet som erfarne sejlere, der ønsker at få opkvalificeret deres færdigheder.

Aarhus Speedbåd Skole udbyder også forskellige former for vandsportsaktiviteter (vandski, wakeboard, tubes) samt udlejning af både.

Yachtbroker

YachtBroker Midtjylland er del af en landsdækkende/international kæde med i alt 7 afdelinger i Danmark samt en række afdelinger i Sverige, Norge og Tyskland. Dette gør, at du som kunde får Nordens bedste markedsføring af din båd.

Kom forbi og se det store udvalg af både. Vi har mere end 450 sejl- og motorbåde til salg i alle størrelser.