Kurser

Mindfulness gåtur – datoer kommer

Mindfulness sansetur

Slip travlheden for en stund. Lær hvordan sanserne kan bringe dig tilbage til nuet og ud af tankerne.

Oplev at gå i naturen i stilhed – sammen med andre og med afstand – hvor du bliver guidet til at opleve de sanseoplevelser vi kan få ved at være i naturen.

Vi går sammen en tur i et skønt lille naturområde.

Alle kan være med 🙂

Tilmelding nødvendig senest kl. 10 på dagen på 28400071 eller [email protected].

Pris 100 kr på mobile pay 28400071.

Pga. coronarestriktioner er der kun plads til 10 deltagere i alt. Først til mølle

Hvis vejret er dårligt, aflyses turen og beløbet tilbagebetales til dig.

Jeg glæder mig til at møde dig!

Stille og positivt sind introduktion 20.5.21 kl. 17-19 i Vallensbæk

Stille og positivt sind introduktion

Introduktion til nemme og praktiske meditationer for at få et mere stille og positivt sind i en travl hverdag.

Du får prøvet mindfulness meditationer indenfor: vejrtrækning, kropsafspænding, fokus på tanker, mindful eating, mindful walking, compassion, taknemmelighed og selvværd.

Du får meditationerne til evig eje efter kurset. Jeg har medtaget de bedste meditationer fra min undervisning i mindfulness, meditation og positiv tænkning. Oplev god energi, mange meditationer og flere små pauser. Alle er velkomne!

Pris 300 kr. Kurset foregår på Vallensbæk bibliotek. Dato 20.5.21 kl. 17-19 Vallensbæk. Corona: hvis kurset ikke kan afholdes pga. coronarestriktioner, tilbagebetales beløbet til dig.

Positiv tænkning

Kursus i positiv tænkning. Bliv ven med dit sind. Forstå tankens natur

Formålet med kurset i positiv tænkning er at give forståelse for tankens natur. Du lærer metoder til at være mere positiv og konstruktiv hjemme, på arbejdet og i dine forhold. Kurset er gratis og inkluderer emner som:

  • At forstå tankens natur
  • At lære sindet at kende
  • A tage kontrol over livets oplevelser
  • At udvikle selvtillid
  • At skabe ens egen realitet
  • At gøre hverdagen til en positiv oplevelse

Dato 4.3.2021 og følgende 3 torsdage (online) eller 12.6.2021 på Frederiksberg

Mindfulness i naturen

Mindfulness i naturen

Slip travlheden for en stund og oplev at gå i naturen i stilhed sammen med andre, hvor du får lejlighed til at dvæle ved de sanseoplevelser vi får ved at være i naturen fx naturdufte, fuglesang og mærke vinden.

Vi går i stilhed for at blive mere bevidste om vores sanser – og dermed om os selv. Vi oplever vores sanser i nuet, og det er i nuet vi har mulighed for at opleve glæde. Når vi har travlt oplever vi kun vores tanker, men de giver ikke glæde og ro.

Undervejs vil jeg guide nogle mindfulness øvelser med fokus på sanserne og naturen. Øvelserne kan du bruge i din hverdag til hurtigt at finde tilbage til glæde og ro.

27.3.21 kl. 14-15 ved Ishøj Strand, mødested Café Kanalu. Hvis kurset ikke kan afholdes pga. coronarestriktioner eller vejret, tilbagebetales beløbet til dig. Pris 100 kr.

Mindfulness og meditations retreats

Mindfulness og meditations

Retreats

Oplev mindfulness, meditation og positiv tænkning i skøn natur.

Hver dag er der undervisning i mindfulness med øvelser og meditation inde og ude fx på korte, skønne gåture i naturen og i poolen. Mindfulness øvelserne er lette at lære. Du skal ikke præstere noget.

Alle aktiviteter er tilbud, så du vælger selv, om du vil deltage eller springe over.

Dato, sted, priser mv. kommer. Corona: hvis kurset ikke kan afholdes pga. coronarestriktioner, tilbagebetales beløbet til dig.

Online kursus i mindfulde møder og e-mails

Online kurser i mindfulde møder og e-mails

Få tips til hvordan du kan håndtere e-mails og møder mere mindfuldt. Du får 3 videoer: 1. Introduktion, 2. E-mails (med 1 minuts mindfulness pause) og 3. Møder.

I alt varer videoerne 27 min. Du kan se dem hver især eller samlet.

Pris: 50 kr.

Du modtager meditationen i din mail og kan afspille eller downloade den derfra.

Kurser og oplæg om mindfulness i virksomheder og organisationer

Kurser og oplæg om mindfulness

i virksomheder og organisationer

Foto v. MejFoto

Få et oplæg om hvordan medarbejdere kan få en mindful arbejdsdag, så stress mindskes og energi, ro og fokus øges.

Prøv et forløb i at holde mindfulde pauser på 15 minutter 1-2 gange ugentligt. Pauserne giver deltagerne mulighed for at “resette” hjernen, få energi og se klarere på deres opgaver. De positive effekter kan opleves med det samme.

Pris: 750 kr. pr. time

Corona: hvis kurset ikke kan afholdes pga. coronarestriktioner, tilbagebetales beløbet til jer.

Facebook fællesskab

Facebook fællesskabet

Stille sind cirklen

Kom med i det gratis online fællesskab på facebook Stille Sind Cirklen, hvor vi deler tips og tanker omkring at få et stille sind.

Jeg deler meditationer og øvelser.

Alle er velkomne.

“Tusind tak for en rigtig dejlig og mindful dag i går i fantastiske rammer. Det var virkeligt skønt det hele”, Susanne Lyngholm

“Tak for en MEGET givende lørdag i positiv tænkning. Vi var så glade, rolige og taknemmelige for at vi deltog”, Jane og Pernille

“Jeg har deltaget i Mandagsmindfulness og haft stor glæde og udbytte af Benedictes undervisning. Det har været et skønt frikvarter, og hver gang er jeg gået hjem med fornyet energi. Benedicte har formået at skabe et meget trygt rum, hvor der udover øvelser har været gode snakke. Kurset har giver mig masser af lyst til at fortsætte mindfulness”, Chanette Bønvad

“Jeg synes, at det har været et supergodt afbræk i hverdagen. Utroligt hvad bare små 10 minutter væk fra skærmen kan gøre. Tankevækkende, at man tit synes, at der ikke er tid – når 10 minutter kan gøre en stor forskel. Jeg har været godt tilfreds med dine forskellige små øvelser, gode og varierende”.