Tankemylder

Oplever du at hovedet er fyldt med tanker, du kan ikke fastholde tanker, der er nærmest kaos i hovedet og du bliver træt, stresset og irritabel? Nærmest hver dag.

Du er ikke alene! Vi har op til 100.000 tanker om dagen – og det kan vores hjerne ikke håndtere godt særlig længe. Vi får nyheder fra alle sider, opdateringer fra sociale medier, kravet om effektivitet stiger og vi vil gerne være gode forældre, venner, partnere og have et godt fritidsliv.

Samtidig har vi ikke lært at håndtere vores tanker. Derfor føles det som et kæmpe, uhåndterbart tankemylder.

Den gode nyhed er, at der er nemme og lavpraktiske redskaber til at håndtere tankemylderet.

Tankemylder?

Mindfulness kan reducere tankemylder

Mindfulness

kan reducere

tankemylder

Du kan fx lære mindfulness, hvor du lærer at styre tankerne og få et bedre forhold til dem. Kurserne er fokuseret på at give dig nemme og lavpraktiske redskaber, som du kan bruge i din hverdag og hurtigt opleve gode resultater.

Meditation kan reducere tankemylder

Meditation

kan give mindre

tankemylder

Meditationerne er guide og korte, så de er nemme at lytte til i en travl hverdag. Du kan lære at få et stille sind, at stoppe indre kritiske tanker, at nyde gåture uden at tænke hele tiden mm.

Healing kan reducere tankemylder

Healing

kan reducere

tankemylder

Healing kan hjælpe dig med at komme i balance. I kombination med clairvoyance og mindfulness kan det give dig indsigter i årsagen til dit tankemylder og du får redskaber til at håndtere tankerne